Wij moedigen al onze lezers aan om contact met ons op te nemen, ongeacht de oorzaak. Als er een andere manier is waarop wij u van dienst kunnen zijn, zouden wij dat graag doen. Het primaire doel van deze website is om u te voorzien van de hoogste kwaliteit gaming informatie die momenteel beschikbaar is. U vindt alle informatie die u moet weten over hoe u met ons in contact kunt komen hieronder.

Hulp en vragen van algemene aard

Als je vragen hebt over het materiaal op onze website of over online gokken in het algemeen, of als we je op enigerlei wijze van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ons ondersteunend personeel is deskundig, vriendelijk en professioneel, en ze zijn er om u op elke mogelijke manier te helpen. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen:

Klachten

Als u een klacht heeft over iets dat op deze website te zien is, garanderen wij dat wij uw klacht tijdig en objectief zullen behandelen. Wij nemen elke klacht serieus en streven ernaar een oplossing te vinden voor eventuele problemen die u ondervindt.